luni, 28 octombrie 2019

O femeie a ajuns la spital după ce a căzut dintr-un autobuz de rută, la Bălți.

O femeie a ajuns la spital dupa ce a cazut dintr-un microbuz de ruta, la Balti. Soferul a uitat sa inchida usile dupa ce a oprit la o statie ca sa coboare pasagerii

O femeie a ajuns la spital dupa ce a cazut dintr-un microbuz de ruta, la Balti. Soferul a uitat sa inchida usile dupa ce a oprit la o statie ca sa coboare pasagerii, iar cand a efectuat o manevra de intoarcere o femeie a cazut.

S-a intamplat ieri pe la amiaza pe strada Decebal din Balti. Un barbat a sunat la politie si aspus despre cele intamplate. Ajunsi la fata locului oamenii legii au stabilit ca femeia in varsta de 57 de ani a cazut cand soferul a virat brusc.
Soferul in varsta de 57 de ani ar fi uitat sa inchida usile dupa ce a oprit la o statie ca sa coboare pasagerii.
In urma accidentului femeia s-a ales cu leziuni corporale si a fost transportata la spital. La moment se stabilesc toate circumstantele.


Жительница села Сингурены выпала из рейсового автобуса Бельцы — Корлатены — Сингурены и попала в реанимацию.
Звонок о происшествии поступил на пульт дежурного в 13.49 27 октября, сообщила пресс-секретарь Бельцкого инспектората полиции Жанна Молчанова.
Выехавшая на место оперативная группа установила, что при повороте вблизи выезда из Бельц по улице Дечебала из автобуса на обочину выпала женщина. Это 53-летняя жительница села Сингурены Рышанского района, что расположено вблизи Бельц.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu