sâmbătă, 15 iulie 2017

Doi indivizi beţi au furat o maşină şi l-au bătut pe şofer


Un şofer a fost bătut şi deposedat de automobil, în plină zi, chiar la o benzinărie. Tâlhăria s-a produs, în după-amiaza zilei de ieri, în satul Corlăteni, din raionul Rîșcani. Potrivit poliţiei, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost atacat de doi necunoscuţi, care l-au lovit cu un obiect dur în cap, după care i-au furat maşina. Hoţii nu au plecat, însă, departe. Ei au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de inspectorii de patrulare.
Cei doi suspecţi au 27 şi, respectiv, 34 de ani şi sunt originari din Edineț și Chișinău. Ei au fost traşi pe dreapta în aproprierea satului Răuțel, din raionul Fălești, iar poliţiştii au fost nevoiţi să aplice forţa fizică pentru a-i reţine.
Inspectorii au constatat că individul care se afla la volan era beat criţă. El avea în aerul expirat o concentraţie de alcool care depăşea de opt ori limita admisă. Pentru că a condus în stare de ebrietate, el riscă o amendă de până la 42 de mii de lei sau va rămâne fără permis pe un termen de până la cinci ani.
De asemenea, pe numele celor doi suspecţi a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie, infracţiune care se pedepseşte cu până la 10 ani de puşcărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu